/

 

 

ALGEMENE INFORMATIE

Minimum leeftijd 

Het MEGA Jordaanfestijn is toegankelijk voor alle leeftijden. Dat wil zeggen dat kinderen beneden de 12 jaar vrij toegang hebben tot het evenementen terrein. Hier wordt bij de ingang op gecontroleerd. Vergeet dus niet zijn of haar paspoort en/of ID bewijs mee te nemen. 

Munten & betalen 

Munten zijn op diverse plekken in het park verkrijgbaar. Hier betaald u de drankjes mee. Zowel op het feestterrein als op de plek waar de braderie gehouden wordt, is de mogelijkheid om met munten te betalen. LET OP: Je kunt alleen de drankjes afrekenen met munten bij de barren. Etenswaren moeten contant worden afgerekend. Betalen kan middels contant en/of pin. Maak het je zelf gemakkelijk en betaal cash, dit scheelt lange wachten bij de pinautomaat. LET OP: Haal eerst de munten alvorens naar de bar te lopen!

Zakkenrollers

Ook zakkenrollers vieren een feestje! Pas dus goed op je eigendommen. De organisator is niet verantwoordelijk voor kwijt geraakte eigendommen. Neem zo min mogelijk mee naar het evenement. Uiteraard doen wij er zo veel mogelijk aan de zakkenrollers tegen te houden.

Route & info

Het evenemententerrein ligt aan de Purmerenderweg & Leeghwaterpark in Purmerend. Rondom het park is niet veel mogelijkheid om te parkeren. Er wordt dan ook ten zeerste afgeraden met de auto naar het evenement te komen. 

Wil je toch met de auto komen? Parkeer deze dan op het evenementen-parkeerterrein aan de Purmerenderweg ter hoogte van voetbalclub Wherevogels. Het is hier vandaan 600 meter lopen. 

Kom je met de fiets, dan kun je de fiets kwijt in de grote fietsenstalling welke speciaal voor het evenement worden neergezet. Kijk op de borden waar de dichtbijzijnde fietsenstalling is.  

Met het OV kun je het park ook goed bereiken. Vanuit Amsterdam gaat bus 306 naar het Leeghwaterpark. Kom je vanuit Zaandam of Hoorn dan kun je het beste de trein pakken en uitstappen op station Purmerend. Kijk voor actuele reistijden en beste routes op www.ov9292.nl

Entree bewijs

Het evenemententerrein is alleen toegankelijk met gekochte e-tickets (geprint of via mobiel)en tickets die gekocht zijn bij de verkooppunten. Tickets die gekopieerd zijn of eerder gebruikt (geldt bij e-ticketing) geven geen toegang tot het terrein. Verlaat je het terrein en wil je weer binnenkomen? Zorg dan dat je een stempel krijgt bij de beveiliging. 

Ticketscript

Mocht er iets mis gaan met de bestelling van de tickets of problemen ondervinden met de tickets openen in de email, neem dan contact op met Ticketscript. Zij helpen je graag verder. Klik hier voor hulp.

Zero Tolerance beleid

Voor dit evenement geldt een zero tolerance beleid. Dit betekend dat bij binnenkomst tassen en jassen worden gecontroleerd. Zelf meegebrachte etenswaren en/of drinken is niet toegestaan. Bij constatering van het in bezit hebben van verboden middelen wordt de toegang tot het evenement ontzegt en wordt politie ingelicht. 

Onder de 18? Geen alcohol!

Jongeren onder 18 krijgen geen alcohol! Hier wordt streng op gecontroleerd. ID bewijzen worden aan de bar gevraagd. Gekopieerde of fake ID bewijzen geven wij direct aan bij de politie.